ПолiтДумка

Корнієнко – про нову «ОПЗЖ»: Які літери не бери, одне слово виходить

22 апреля
18:03 2022

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко вважає, що на найближчих виборах люди покажуть своє ставлення до новоствореної депутатської групи «Платформа за життя і мир», до складу якої увійшли 25 колишніх народних депутатів від партії «Опозиційна платформа – за життя».

Про це Корнієнко сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Від перестановки літер, які літери не бери, одне слово виходить», — сказав Корнієнко та додав: «На найближчих виборах народна люстрація все розставить на свої місця. І у нас краще ніж народ, ніхто не люструє, тим гірше для тих, кого ілюструють. Я думаю, це все ми разом подолаємо».

Читайте також: У Сумській облраді позбавили політичних посад представників ОПЗЖ

Він нагадав про те, що за рішенням Ради національної безпеки і оборони проросійська фракція «Опозиційна платформа — За життя» призупинила діяльність у Верховній Раді. «Це на виконання рішення РНБО і відповідно його мало виконати Міністерство юстиції, а Верховна Рада допомогла», — сказав Корнієнко.

Як повідомляв Укрінформ, за рішенням Ради національної безпеки і оборони проросійська фракція «Опозиційна платформа — За життя» призупинила діяльність у Верховній Раді.

При цьому у парламенті створили депутатську групу «Платформа за життя і мир». До її складу увійшли 25 колишніх нардепів від партії ОПЗЖ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Карпаты побеждают второй раз кряду, Оболонь снова не может забить

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!