ПолiтДумка

Кулеба закликав європарламентаріїв пришвидшити інтеграцію України до ЄС

07 мая
01:39 2022

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав європейських парламентаріїв пришвидшити інтеграцію України до Євросоюзу.

Про це глава української дипломатії написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Привітав у Києві групу європейських парламентаріїв та закликав їх пришвидшити інтеграцію України до ЄС. Громадськість країн ЄС це підтримує. Час європейським лідерам відкинути страхи та зробити великі кроки заради майбутнього Європи», — зазначив Кулеба.

Він також висловив вдячність міжнародному центру “Глобальні європейські ініціативи” (GLOBSEC) за організацію цього візиту.

Читайте також: Україна вже довела свою відповідність стандартам ЄС — Стефанішина

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський підписав заявку на членство України в Європейському Союзі 28 лютого 2022 року. 8 квітня президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час візиту до України особисто передала йому відповідний опитувальник.

18 квітня Президент передав главі представництва ЄС в Україні Матті Маасікасу заповнену анкету-опитувальник для отримання статусу кандидата на членство в ЄС. Україна розраховує на ухвалення відповідного рішення на засіданні Європейської ради у червні.

Фото: Dmytro Kuleba, Twitter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У чат-боті ChatGPT з’явився новий інтерфейс для зручної роботи з текстами та кодом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!