ПолiтДумка

Вінниччина отримала ще 8 станцій спутникового інтернету Starlink від Ілона Маска

09 мая
20:07 2022

Вінниччина отримала ще 8 станцій спутникового Інтернету, які розробила компанія винахідника Ілона Маска. Модеми передали з Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Про це повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

«Плюс 8 Starlink — на Вінниччині. І знову дякуємо Ілону Маску. Від початку війни Україна отримала тисячі пристроїв Starlink для використання на об’єктах критичної інформаційної інфраструктури. Цього разу Вінницька обласна військова адміністрація отримала вісім Starlink від Держспецзв’язок», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Starlink встановили у лікарнях області, а також у військовій адміністрації та міській раді.

Довідка:

Starlink – це пристрій індивідуального використання. Це – не базова станція мобільного оператора, до якої можуть підключитися всі охочі й просто отримувати інтернет. Кожен пристрій належить комусь, і саме його власник визначатиме, як він буде користуватися цим інтернетом – самостійно чи поділиться із сусідом. Фактично – це як роздавати інтернет зі свого телефону: ви платите оператору за пакет послуг і можете поділитися інтернетом з людьми, які поруч із вами.

Источник: vinbazar.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

США працюють над розблокуванням $50 мільярдів для України з російських активів до кінця року — Брінк

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!