ПолiтДумка

Сергій Жадан показав, як наближає день перемоги України

10 мая
19:58 2022

Відомий український письменник і музикант Сергій Жадан, як і багато артистів «перекваліфікувався» у волонтера, щоб допомагати країні і наближати день Перемоги над російськими загарбниками. Так, артист показав на своїй сторінці в соцмережі instagram, як допоміг армії всього за кілька днів.

Сергій Жадан зазначив, що день Перемоги України наближається з кожним днем і для цього роблять все можливе волонтери, ряди яких поповнив і музикант. Він зазначив, що за останні дні було зроблено багато роботи, щоб посилити ЗСУ і допомогти в боротьбі з ворогом.

«І якщо вже говорити про День Перемоги, то день нашої перемоги ми всі наближаємо щоденною натхненною працею на благо ЗСУ. За останні дні багато чого отримали і передали з рук в руки», — розповів музикант.


Сергій Жадан додав, що допомога і підтримка народу необхідна для армії, яка наближає день Перемоги і мир в країні.

«Тому що українське військо має бути озброєне, мобільно, всевидимо і оточене народною любов’ю. А потім після перемоги у нас будуть паради, салюти і привітання героїв», — додав Жадан.

Источник: sport.znaj.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стало відомо, які смартфони компанії Xiaomi отримають нову операційну систему: що зміниться

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!