ПолiтДумка

ЄБРР працює над якомога швидшим позбавленням російських активів – президентка банку

12 мая
08:44 2022

Президентка Європейського банку реконструкції та розвитку Оділь Рено-Бассо заявила, що ЄБРР працює над тим, щоб позбутися часток в російських компаніях якомога швидше.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Ми збираємося вийти з портфоліо (російських активів – ред.) якомога швидше, і ми працюємо над цим. Більше сказати не можу», — зауважила Рено-Бассо.

Зазначається, що ЄБРР не вкладав нові кошти в росію після того, як кремль тимчасово окупував український Крим у 2014 році. Проте кредитор все ще володіє частками в ряді російських компаній, у тому числі у фінансовому секторі, таких як Московський кредитний банк і Московська фондова біржа.

Читайте також: Укренерго отримає від ЄБРР 50 мільйонів євро для підтримки ліквідності

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Деякі пристрої компанії Samsung можуть втратити підтримку бездротової зарядки

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!