ПолiтДумка

Полякова та Єфросиніна обговорили зникнення Олега Винника після початку війни: «Ніде не чути»

30 мая
08:41 2022

Українська співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна обговорили зникнення зі сцени та соцмереж артиста Олега Винника після початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

Так, виконавець не бере участі у благодійних концертах, а останній допис в його Instagram датується 24 квітня. Тоді зірка привітав фанатів з Великоднем.

У новому випуску програми «Взрослые девочки», яку Полякова та Єфросиніна ведуть разом, Оля поділилася, що перед війною залишилася практично без грошей, оскільки все вклала у ремонт та творчість. Зокрема, як зазначила зірка, дорого їй коштував кліп на спільний трек з Винником «Длинноногое счастье».

«Ми тільки-но з Винником записали дует і зняли неймовірно дорогий кліп, який мав вийти 8 березня. Звичайно ж, він не вийшов, і навряд чи, напевно, вийде взагалі», — поділилася Полякова.

У відповідь Маша сказала: «Та й Винника ніде не чути». Оля погодилася, але на цьому закрили тему зникнення співака з радарів.

Тим часом, прихильники Олега засипали його запитаннями у коментарях під останніми дописами у фотоблогу. Так, користувачі хочуть отримати відповідь на те, куди ж зник їхній кумир та чому він мовчить.

  • Ви публічна людина. У вас море прихильників. Чому ви мовчите? Багато артистів їздять з концертами, пишуть пости. А тут один раз в місяць. Ну таке…
  • Цікаво, чому ви, як публічна особа, не висловлюєте своєї думки, щодо війни?
  • Дуже потрібна підтримка України з вашого боку!!! Як артист, виступайте і донесіть до ще більшої кількості людей правду, яку не всі розуміють і знають
  • А куди ж подівся наш улюблений артист? Якісь поодинокі пости ні про що. Де ж ви, чим займаєтесь, воюєте, а може волонтерите як багато наших зірок? Не думаю, ганьба!!!

Источник: tsn.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Найпопулярніша італійська зірка сервіса OnlyFans втекла з країни: яка причина

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!