ПолiтДумка

Дружина Бориса Джонсона з маленькою дочкою підтримала чоловіка після оголошення про відставку (фото)

08 июля
14:41 2022

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон 7 липня оголосив про те, що залишає свою посаду, і в цей непростий момент до нього на Даунінг-стріт приїхала його дружина Керрі з семимісячною дочкою Ромі, щоб підтримати чоловіка, повідомляє Evening Standart. Це вперше, коли обличчя малечі політика показали публіці.

Разом із найближчими помічниками Джонсона Керрі була присутня в його кабінеті під час його оголошення про відставку.

З цієї нагоди жінка одягла ефектну червону сукню вартістю 325 фунтів стерлінгів від LK Bennett. Дитина знаходилася в ергономічному рюкзаку, який Керрі одягла поверх сукні.

У своїй промові Джонсон згадав і дружину:

«Я хочу подякувати Керрі, моїм дітям і всій моїй родині, які так довго терпіли так багато».

23231313131311.jpg (108 KB)

323231313131311.jpg (111 KB)

Політик висловив жаль з приводу того, що йому довелося піти у відставку, сказавши, як йому «сумно» «кинути найкращу роботу у світі, але це перерви».

«Зараз зрозуміло, що воля парламентської Консервативної партії полягає в тому, що має бути новий лідер цієї партії й, отже, новий прем’єр-міністр. І я домовився з сером Гремом Бреді, головою нашого депутатського корпусу, що процес вибору цього нового лідера має розпочатися зараз, а розклад оголосять наступного тижня. І сьогодні я призначив кабінет, який працюватиме, доки не з’явиться новий лідер».

Після виступу Керрі обняла чоловіка, а він узяв дочку на руки. Знімки сімейної ідилії британського прем’єра облетіли усі світові ЗМІ.

Источник: focus.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Президент ПА НАТО пояснив, чому Україні зараз не дають запрошення до Альянсу

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!