ПолiтДумка

«Хоче бути залученим до воєнних дій». Коля Серга розповів, що Шон Пенн хоче піти воювати проти російських окупантів

12 июля
02:38 2022

Український телеведучий та співак Коля Серга, який раніше зустрівся з голлівудським актором та режисером Шоном Пенном, розповів, що він хоче піти воювати проти російських окупантів.

Серга, який служить у лавах тероборони, повідомив, що йому вдалося потоваришувати з американською знаменитістю. Крім того, за словами українського артиста, Пенн серйозно замислюється над тим, щоб приєднатися до українських захисників і взяти зброю в руки.

«Я їздив у складі пресгрупи. Потоваришував із ним. Дуже-дуже він крутий. Дуже залучена не лише знімати документальне кіно, людина активно хоче бути залученою і до військових дій. Він каже: «Мене ніхто не відпустить воювати. Може, через тебе можна?». Я кажу: «Потім поговоримо», — розповів Серга в інтерв’ю проєкту Гроші.

Раніше в інтерв’ю Пенн вже висловлював бажання піти воювати проти Росії.

«Якщо ви опинитеся в Україні, ця думка обов’язково у вас виникне. Ти думаєш, у якому столітті ми живемо? Ти думаєш, днями ти був на заправці у Брентвуді, а зараз думаєш про те, аби боротися проти Росії? Що, чорт забирай, відбувається?» — казав він.

Источник: life.nv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Смартфон Xiaomi 15 Pro був помічений у руках віце-президента компанії Ван Сяояня

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!