ПолiтДумка

Кондратюк гнівно висловився про окупантів, але його пост видалили

16 июля
16:40 2022

Український продюсер Ігор Кондратюк висловився про російських загарбників та показав ганебний банер на Херсонщині. Але його пост у фейсбуці видалили через «мову ненависті».

Український продюсер Ігор Кондратюк родом з Херсонщини, яка тепер тимчасово окупована російськими загарбниками. Днями він висловився про причини нападу росії на Україну.

Ігор Кондратюк про російських окупантів

Продюсер опублікував фото цинічного банеру на Херсонщині з наративом про так званий «єдиний народ росіян та українців». Побачивши цинічний напис, чоловік емоційно висловився про загарбників.

Росіянам потрібні не наші землі та наші території. Це – другорядна мета. Московія не може жити без української крові. Вона без неї вироджується. Наша якісна здорова чиста кров вільних людей – ось причина майже чотирьохсотлітньої агресії брудної ординської маси проти українців, – написав Ігор Кондратюк.

«Без української крові Росія сконає, а Кремль перетвориться на зграю свинособак. Природа їм підказує: вип’єш кров українця – будеш жити. Наші окупанти – нелюди. Безмозкі століттями генетично виведені рабоподібні потвори-вбивці», – емоційно додав він.

Пост Кондратюка видалили

Вже наступного дня допис продюсера зник з мережі. Фейсбук заблокував його за «мову ненависті», як робить і з іншими постами про росіян.

Кажуть – «мова ненависті». Типу вони не розуміють, що «мова ненависті» – це мова росії і росіян з березня 2014 року. А ми пишемо пости «мовою захисту» та «мовою неприйняття агресора та російських вбивць»! Може запровадити премію «Страус року»? Для тих, хто не помічає очевидних речей? – запропонував Кондратюк.

«»Золотий Страус Року» присуджується…. модераторам соцмережі Facebook! За постійний ігнор правдивих дописів від громадян України, які потерпають від російської агресії».

Источник: showbiz.24tv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

компанія Amazon інтегрувала у електричні фургони штучний інтелект

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!