ПолiтДумка

Посол Британії: Єдина загроза для українських мирних жителів — це зброя та війська рф

05 августа
13:28 2022

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс заявила, що єдина загроза для українських мирних жителів — це російські ракети, зброя та мародерство військ рф.

Про це Сіммонс написала у Твіттері, передає Укрінформ.

«Єдине, що загрожує українським мирним жителям, — це російські ракети, зброя та мародерство російських військ. Крапка. Якби росія припинила вторгнення в Україну, небезпеки не було б», — наголосила Сіммонс.

Як повідомлялося, в опублікованій у четвер доповіді правозахисна організація Amnesty International заявила, що українські військові у спробі відбити російське вторгнення наражають на небезпеку цивільне населення, створюючи бази та розміщуючи озброєння в житлових районах, у тому числі школах і лікарнях.

Читайте також: Міноборони звинувачує Amnesty у спотворенні реальної картини злочину росії проти України

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав Amnesty International не шукати фальшивого балансу між країною-злочинцем росією й Україною, яка захищається від неї, а розповісти світові правду про росію.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

На чемпионате мира по футзалу — южноамериканский финал

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!