ПолiтДумка

Анастасія Оруджова з «Жіночого кварталу» влучно пожартувала про ситуацію в Криму

20 августа
12:43 2022

Анастасія Оруджова з «Жіночого кварталу» запропонувала росіянам екскурсію «В останню путь», артистка запропонувала цілий спектр послуг, які точно сподобаються українцям.

Гумористичний номер з’явився на сторінці «Жіночого кварталу» в Instagram. Анастасія Оруджова виступила у ролі гіда, та запропонувала усілякі «гаразди» росіянам, які останнім часом масово залишають півострів.

Наприклад, зробити фото з «грибом від вибуху», проїхатись на банані, щоб побчити як ЗСУ збивають російські літаки, або відвідати Севастополь. щоб побачити, як зноситимуть пам’ятник Адміралу Нахімову.

Поспішайте прогулятися ялтинської набережною і купити на згадку свій переляканий шарж від місцевих художників, — продовжує Анастасія.

Для найсміливіших «авантуристів» гумористка запропонувала «екскурсія на військовий аеродром у Саках», де можна побачити будівлі у стилі «розхерокко».

Також запропонували проїхатися потягом «Феодосія -москва» який відправляється за розкладом «нахєр з пляжу».

Подивитися на конструкцію Кримського мосту запропонували росіянам просто зараз, його хоч і будували «на віки», та краще побачити його останні години «життя» зараз.

Насамкінець, Анастасія порадила вчити як звати Степана Бандеру, та українську мову, тим, хто не планує їхати з Криму.


Источник: znaj.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Арне Слот: Игроки Ливерпуля привыкли быть первыми

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!