ПолiтДумка

підтримала волонтерів Добробату і заспівала для них

21 августа
02:20 2022

Українська співачка Настя Каменських минулого тижня повернулася до України з Іспанії, де опинилася ще до повномасштабного вторгнення РФ до України.

Днями Настя Каменських приїхала до Ірпеня, де поспілкувалася, а також заспівала для волонтерів місцевого добровольчого батальйону Добробат, які розбирають завали після російських обстрілів у місті.

Про приїзд артистки на сторінці у Facebook повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин. Він запостив декілька знімків з виконавицею. Для зустрічі з волонтерами Настя Каменських одягла лаконічну чорну мінісукню.

8cf2777d9f5a93d367acbf72b36dd295.jpeg (146 KB)

«Сьогодні в Ірпені співала прекрасна NK (Настя Каменських). Приїхала вона до волонтерів «Добробату» — поспілкуватися, підтримати, подякувати. Я, своєю чергою, теж не втомлююся дякувати цьому невтомному батальйону наших рятівників, які щодня допомагають нашому місту. Щира вдячність від імені всієї громади!» – підписав фото Маркушин.

Зазначимо, що не так давно Настя Каменських також завітала до дитячої лікарні Охматдит, де поспілкувалася з маленькими пацієнтами, заспівала з ними і закликала небайдужих допомогти і донатити у фонд «Таблеточки».


Источник: tsn.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

НБА: Клипперс вырвал победу у Денвера, лучшие моменты дня

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!