ПолiтДумка

КНДР різко збільшила імпорт масок перед оголошенням перемоги над COVID-19 — ЗМІ

21 августа
05:32 2022

Північна Корея в липні імпортувала з Китаю понад мільйон захисних масок та 15 тис. пар гумових рукавичок — незадовго до того, як влада країни оголосила про перемогу над COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

За даними, оприлюдненими митницею Китаю, у липні ця країна експортувала до Північної Кореї 1,23 мільйона захисних масок на суму $44,3 тис. (проти $17 тис. у червні). Загалом з початку року КНДР купила у Китаю 11,93 млн масок.

Нагадаємо, минулого тижня Пхеньян оголосив про перемогу над коронавірусом, заявивши, що з 29 липня не було зареєстровано жодного нового випадку COVID-19. Натомість у КНДР повідомили про боротьбу з «лихоманкою», кількість хворих на яку сягнула 4,77 млн.

Читайте також: КНДР «відбудує» «лднр»: дайджест пропаганди рф за 19 липня

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Україна розірвала дипломатичні відносини з КНДР, яка визнала «незалежність» тимчасово окупованих росією районів Донецької та Луганської областей.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Виктор Дьокереш продолжает забивать за Спортинг: смотреть видео голов

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!