ПолiтДумка

Рада може збільшити на 2 мільярди видатки на оборону – нардеп

28 августа
17:41 2022

Верховна Рада може найближчим часом внести зміни до Державного бюджету України на 2022 рік з метою збільшення видатків на оборону, зокрема на Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Про це в Телеграмі повідомив народний депутат України Ярослав Железняк, передає Укрінформ.

«Не пройшло і двох тижнів, і знову парламент буде збільшувати видатки на оборону. Плюс 2 млрд грн на видатки для Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Джерело: внутрішні запозичення (у т.ч. «друк»)», — написав Железняк.

Читайте також: Проєкт закону про медіа внесуть на розгляд Ради найближчим часомСтефанчук

За його словами, відповідна правка пропонується у законопроєкт №7681, який передбачає внесення змін до закону про Державний бюджет України на 2022 рік. Він планується до розгляду на найближчому засіданні.

Як повідомлялося, Верховна Рада у серпні проголосувала за збільшення видатків на оборону та підтримання економіки на понад 270 млрд грн завдяки збільшенню внутрішніх запозичень.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Пять главных событий в истории европейского стадиона Шахтера

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!