ПолiтДумка

Помірність та стриманість. Астрологи назвали три найскромніші знаки Зодіаку

29 августа
11:09 2022

Здорово відчувати себе впевнено і святкувати свої перемоги, але не всі мають бажання гудіти у свій ріг або привертати увагу своїми досягненнями — навіть якщо вони знають собі ціну.

Якщо хвастощі не у вашому стилі, можливо, ви один із найскромніших знаків Зодіаку. У той час як деякі знаки можуть з більшою ймовірністю стримувати їх, ніж інші, читання вашої повної карти народження може дати вам ширше уявлення про те, наскільки ви скромні від природи і в яких областях. Сатурн діє як контрольно-пропускний пункт космічної реальності і часто викладає життєві уроки через труднощі, тому він допомагає нагадати про важливість збереження реальності. Знаходження будинку у вашій карті народження, де розташований Сатурн, може дати вам уявлення про ту частину вашого життя, де ви можете бути особливо скромним. У кожного є здатність бути скромним, і народження певного дня року не означає, що ви приречені на надмірно роздуте его. Але для цих трьох найскромніших знаків Зодіаку тримати ноги на землі може бути трохи природнішим.

Рак (21 червня — 22 липня)

Раки за своєю природою дбайливі і добрі, але їм не потрібно хвалитися або отримувати публічну похвалу, щоб почуватися добре за свій внесок у світ. Хоча завжди приємно, коли їх визнають, ці космічні краби вважають за краще залишатися непоміченими і можуть навіть соромитися отримувати надто багато уваги за свої досягнення. Це має сенс, оскільки Рак — це знак, яким керує похмурий Місяць, тому вони почуваються комфортно, просто перебуваючи в тіні, де вони не перебувають у чиємусь центрі уваги. Як один із емоційних водних знаків, Раки також дуже чутливі до почуттів та проблем інших людей, тому хвастощі їм не до вподоби. Їхнє безмежне почуття емпатії тримає їх приземленими та скромними, незалежно від ситуації.

Діви (23 серпня — 22 вересня)

Діва – це знак, пов’язаний із чистотою та скромністю, тому не дивно, що цей земний знак Зодіаку – один з найскромніших із усіх. Діви зазвичай відчувають огиду до всього кричущого чи перебільшеного, і вони не виносять хвастощів. Ці витончені люди вважають за краще, щоб речі були простими, стриманими та природними. Насправді вони швидше применшують свої досягнення, ніж хвалиться ними, так що лестощі далеко не підуть з цим приземленим знаком. Альтруїстичні та орієнтовані на послуги, Діви люблять бути корисними та уважними до інших. Вони врівноважені та приземлені та можуть залишатися приземленими, незалежно від того, наскільки успішними вони стають.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Козероги, безумовно, дуже пишаються своїми здобутками, але рідко дозволяють своїм успіхам ударити їм у голову. Це тому, що ці свідомо працьовиті люди знають, що потрібно, щоб побудувати щось з нуля — зрештою вони кардинальні земні знаки Зодіаку — тому навіть коли вони досягають вершини, вони часто зберігають приземлений погляд на речі. Це має сенс, оскільки Козерогом управляє серйозний Сатурн, планета, пов’язана із засвоєнням життєвих уроків та терпінням. Цей приземлюючий космічний вплив є частиною того, що робить Козерогів прагматичними реалістами Зодіаку. Вони можуть бути цілеспрямованими та амбітними, але здатність Козерогів залишатися скромними – це частина того, що зрештою допомагає їм досягати своїх цілей.

Источник: life.nv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Біля Ужгорода почалася зустріч Шмигаля і Фіцо

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!