ПолiтДумка

Дорофєєва розповіла про родину в окупованому Криму

08 сентября
02:39 2022

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася з Володимиром Дантесом та оголосила про стосунки з Михайлом Кацуріним, народилася та виросла у місті Сімферополь. Однак через окупацію Крима РФ та початок повномасштабної війни спілкуватися з рідними, які залишилися там, стало складніше.

В програмі ЖВЛ артистка розповіла, що раніше її родина могла приїжджати до неї в Київ, де вони спілкувалися та проводили час разом. Зараз, через напад Росії на нашу країну, виконавиця не знає, коли їй знову вдасться побачитися з найближчими людьми.

“Вони переживають війну дуже складно. Я навіть не уявляю, коли ми побачимось знову. До повномасштабного російського вторгнення близькі постійно приїздили до мене в Київ. Я так сумую за родиною і мрію зустрітися. Для мене це величезний біль і дуже складна тема. Моя сім’я — це найважливіше що в мене є”, — зізналася Дорофєєва.

Нагадаємо, зірка народилася 21 квітня 1990 року у Сімферополі. Навчалася на заочному відділенні вокального факультету Московського державного університету культури та мистецтв. Із грудня 2010 року до березня 2020 року була учасницею українського гурту «Время и Стекло» – вона виступала дуетом з Олексієм Завгороднім (Позитивом).

Мати співачки Ольга Дорофєєва за фахом стоматологиня. Після смерті чоловіка і батька Наді Дорофєєвої жінка вдруге вийшла заміж.

Окрім розповідей про сім’ю, артистка також зізналася в інтерв’ю, що співати свої російськомовні хіти в неї більше немає бажання, виключення вона готова зробити тільки для військових:

«Перші три місяці я була в ступорі. Майже одразу в мене з’явилося бажання писати українські пісні, але це давалося дуже складно. В мене не шла мелодія і було таке відчуття, начебто в мене забрали всі сили. Трохи згодом я змогла зібратись і це надало мені крила. Зараз в мене дуже дивне відчуття, коли я співаю свої російськомовні пісні. Виключення я роблю тільки для військових, коли вони мене просять щось таке заспівати, вони хочуть згадати минуле життя, згадати те, що їм подобалось. Звичайно я їм співаю. Я би дуже хотіла, щоб ми повернули свій дім. Мені здається, що найважливіше, що потрібно зробити після перемоги — віддати шану всім загиблим».

Источник: apostrophe.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

ШІ-функції смартфона iPhone 16 не з’являться до 2025 року

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!