ПолiтДумка

Електромобіль Volkswagen ID.4 перетворили на брутальний позашляховик: фото

16 сентября
16:24 2022

Volkswagen продемонстрував можливості модульної платформи MEB для електромобілів.

Німецький концерн Volkswagen представив концепт електричного позашляховика ID. Xtreme, побудований на базі тестового ID.4. Мета проєкту – демонстрація можливостей фірмової електричної архітектури MEB.

Презентація електричного новинки відбулася на березі озера Лаго-Маджоре у швейцарському місті Локарно, куди з’їхалися шанувальники електромобілів з усієї Європи. У Volkswagen сподіваються, що захід ID. Treffen набуде такої ж популярності, як зустрічі фанатів GTI біля озера Вертер-Зе в Австрії.

Як і личить справжньому позашляховику ID. Xtreme отримав силовий передній бампер, переналаштовану підвіскою зі збільшеним дорожнім просвітом, алюмінієвий захист днища та світлову балку на дах. Також концепту дісталися 18,0-дюймові колісні диски із позашляховими шинами. За рахунок виготовлених методом 3D-друку масивних колісних арок автомобіль став ширшим 100 мм (по 50 мм з кожного боку).

Фотографій інтер’єру ID. Xtreme немає. Зі слівпредставників компанії, салон позашляховика укомплектований новими сидіннями з помаранчевими акцентами та вставками з алькантари.

«Під капотом» у ID. Xtreme – допрацьована силова установка базового Volkswagen ID.4. За рахунок нового заднього електродвигуна та переналаштованого програмного забезпечення сукупна віддача зросла на 88 к.с., до 388 к.с. Ємність тягової батареї – 82 кВт•год. Динамічні властивості концепту не озвучуються.

Планів із серійного виробництва моделі у компанії наразі немає, але все ще може змінитися.

Як раніше повідомляв Autogeek, Volkswagen надасть свою платформу MEB для виробництва індійських електромобілів Mahindra.

autogeek.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Саудівська Аравія готова бути посередником для врегулювання «російсько-української кризи» — глава МЗС

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!