ПолiтДумка

Штати вже мають інформацію про цифри, які рф оголосить на псевдореферендумах

24 сентября
00:23 2022

Сполучені Штати отримали дані про те, як російська окупаційна влада збирається маніпулювати з результатами фейкових референдумів в Україні, а також про конкретні цифри, які мають бути оголошені росіянами після їх проведення.

Про це заявила в п’ятницю під час пресбрифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми знаємо, що результати цих псевдореферендумів будуть маніпулятивними. Ми маємо інформацію, яка підтверджує, що представники російської влади вже встановили, якими мають бути показники щодо явки виборців, а також результатів голосувань», — зауважила представниця Білого дому.

Читайте також: США ніколи не визнають російські «дешеві пародії на виборчий процес» — Карпентер

Вона уточнила, що в окремих регіонах окупаційна влада вже визначила конкретні цифри фейкових голосувань – у межах 75% за нібито «приєднання» до росії, які мають бути оголошені за результатами цих фейкових «голосувань».

У цьому зв’язку, представниця Білого дому зауважила, що росія поспішає провести фіктивні плебісцити, однак це є демонстрацією не сильної позиції режиму, а зовсім навпаки.

Читайте також: G7 засудила псевдореферендуми на тимчасово захоплених українських територіях

Як повідомляв Укрінформ, Білий дім у п’ятницю підтвердив готовність запровадити «тяжкі» санкції проти рф у разі, якщо та використає результати бутафорських псевдореферендумів на окупованих територіях України з метою спроби їх анексії.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

5 несподіваних характеристик смартфона, що впливають на якість фотографій

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!