ПолiтДумка

Ердоган поговорив із путіним: що відомо

30 сентября
01:23 2022

Президент Туреччини Реджеп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором путіним та знову пропонував посередництво своєї країни у переговорах між рф та Україною.

Про це передає Укрінформ із посиланням на CNN Turk.

У Ердогана повідомили, що у розмові з путіним він сказав, що задоволений успішним обміном полоненими, над яким тривалий час йшла робота, та дією стамбульської угоди.

Також Ердоган сказав, що «необхідні кроки щодо зниження напруженості» у контексті війни рф проти України. Він очікує від росії «кроків для полегшення цього процесу, особливо щодо приєднання (незаконної анексії, – ред.) деяких регіонів України».

Читайте також: путін визнав Херсонську та Запорізьку область «незалежними» — росЗМІ

Турецький лідер закликав путіна «дати переговорам ще один шанс» і вкотре наголосив, що його країна готова сприяти цьому процесу.

Як повідомляв Укрінформ, у середу Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови подякував Президентові Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за принципову позицію щодо невизнання проведених росією псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

«Укрзалізниця» обладнала Wi-Fi у 16 поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!