ПолiтДумка

В Україні дорожчає бензин: що буде з цінами найближчим часом

04 октября
17:16 2022

Депутати НДП заявили, що конкуренція на національному ринку постачання нафти загострилася, а АЗС почали перехоплювати клієнтів

Часткове відшкодування акцизів на бензин, дизельне та інше моторне паливо не призведе до значного подорожчання на АЗС. Ціни можуть зрости лише на кілька гривень.

Про це повідомив член Комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКГ Сергій Нагорняк, пише «Енергореформа».

За його словами, зараз на АЗС достатньо пального.

«Повернення акцизу на пальне не змінить суттєво ціни на нього, тому що рентабельність операторів сьогодні непогана. На всіх АЗС пального вистачає», – сказав нардеп.

Крім того, нині загострюється конкуренція на українському ринку постачання палива. Тож АЗС, які борються за клієнтів, «намагатимуться компенсувати зайву вартість за рахунок бренду».

«Кожна мережа зараз наполегливо працює над тим, щоб віддати клієнтам і відновити систему лояльності. При цьому кількість автомобілів значно скорочується, немає черг, велика кількість залишається за кордоном», – підсумував віце-президент.

uamotors.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Алиев о тимощуке: Ты – русская продажная собака

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!