ПолiтДумка

86% шкіл Київської області мають укриття, — Олексій Кулеба

09 октября
21:45 2022

Освітні установи Київщини проводять заняття в очному або змішаному форматі.

З липня у Київській області проводили перевірки укриттів у закладах освіти та поблизу них. Більшість бомбосховищ виявились придатними до використання і, відповідно, до очного навчання. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба.

«На Київщині 86% шкіл мають укриття. В установах, де немає сховищ, працюють над їхнім облаштуванням. Працюємо над тим, аби наші діти могли здобувати освіту в безпеці та гідних умовах», — зазначив Кулеба.

У інших 14% освітніх установ діти навчаються виключно дистанційно. Серед таких — Немішаївський ліцей №1 та садок «Дзвіночок». Зазначається, що навчальний рік тут розпочався в онлайн-форматі. До повномасштабного вторгнення школу відвідували понад 500 діток, а садочок — близько 80.

Зараз у цьому ліцеї вперше з 1963 року роблять капітальний ремонт. За місяць робіт тут модернізували їдальню та внутрішнє приміщення, обладнали утеплення фасаду. А садок потребує ремонту зовнішньої частини приміщення, адже її пошкодили обстрілами окупанти.

Источник: vechirniy.kyiv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Саньоль: Грузию ждет тяжелый матч с Украиной, но мои игроки готовы

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!