ПолiтДумка

Канада втретє за місяць розширила санкції проти Ірану

20 октября
07:19 2022

Канада запровадила санкції проти іранських посадовців та установ, причетних до порушень прав людини, пропаганди та дестабілізації регіональної безпеки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили у міністерстві закордонних справ Канади.

“До нового санкційного переліку належать шість фізичних та чотири юридичні особи… Вони брали участь або сприяли грубим порушенням прав людини, в тому числі стосовно іранських жінок, а також поширювали пропаганду для виправдання утисків та переслідувань режимом Ірану власних громадян”, — ідеться у повідомленні.

У міністерстві наголосили, що своїми діями іранський режим продемонстрував відверту зневагу до життя та прав людини. “Канада рішуче налаштована й надалі накладати санкції на фізичних та юридичних осіб, відповідальних за грубі та систематичні порушення права людини в Ірані”, — запевнили у МЗС.

Читайте також: США пригрозили Ірану санкціями за дрони-камікадзе: порушує резолюцію Радбезу ООН

Усе майно та кошти підсанкційних осіб та території Канади заморожуються, а їм самим забороняється в’їзд до країни

Нагадаємо, Канада вже втретє за цей місяць розширює санкції проти Ірану. На початку жовтня до санкційного переліку було внесено 25 фізичних та дев’ятьох юридичних осіб, а минулого тижня — ще 17 юридичних та трьох фізичних.

Читайте також: Єврорада завтра може розглянути санкції проти Ірану за поставки росії дронів-камікадзе

Загалом канадські санкції діють проти понад 260 юридичних та фізичних осіб з Ірану. Канада ще у 2012-му році визнала його державою — спонсором тероризму та розірвала дипломатичні відносини.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

як його хочуть використовувати (відео)

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!