ПолiтДумка

Шмигаль зустрівся з міністеркою оборони Німеччини

26 октября
09:39 2022

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що він упевнився у тому, що допомога Німеччини щодо постачання нашій країні озброєння не ослабне.

Про це він написав у Телеграмі за результатами зустрічі з міністеркою оборони Німеччини Крістін Ламбрехт, передає Укрінформ.

«За цими консолідованими рішеннями стоїть весь німецький Уряд і народ. Від нашого Уряду й усіх українців подякував за це», — уточнив Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, німецька зброя, зокрема — система протиповітряної оборони IRIS-T, надзвичайно ефективно показала себе в захисті українського неба та життів українців від російських ракет.

Читайте також: Шмигаль обговорив із фон дер Ляєн створення фінансової платформи для підтримки України

«Озвучив також наші пропозиції щодо покращення протидії іранським дронам та посилення обороноздатності України. Розраховуємо на підтримку партнерів у цьому питанні», — зазначив прем’єр.

Як повідомлялося, Шмигаль обговорив із Президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляєн створення фінансової координаційної платформи на підтримку України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

RSF закликає створити правовий механізм для боротьби з російською дезінформацією перед виборами в Молдові

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!