ПолiтДумка

рф засудили в її резолюції ООН про боротьбу з неонацизмом, яку та підтримала – Кислиця

05 ноября
03:58 2022

росію засудили в її ж резолюції про боротьбу з неонацизмом у світі – до неї внесли поправку про війну рф проти України, і російський посол в ООН василь небензя проголосував за видозмінену резолюцію.

Про «епічне» голосування повідомив постпред України при ООН Сергій Кислиця, передає Укрінформ.

З 2005 року рф щороку ставить на голосування маніпуляційну резолюцію щодо боротьби з неонацизмом у світі.

«Сьогодні догралася: у її резолюцію ми вставили поправку: «рф намагалася виправдати свою територіальну агресію проти України нібито знищенням неонацизму». Чорна п’ятниця рф в ООН», – заявив Кислиця.

Читайте також: Світ не сприймає брехливу риторику рф та звертає увагу лише на те, що вона робить — Зеленський

Він наголосив, що представник рф небензя проголосував в ООН за текст, який містить таке: «рф намагалася виправдати свою територіальну агресію проти України нібито для знищення неонацизму; свідоме використання неонацизму для виправдання територіальної агресії серйозно підриває справжні спроби боротьби з неонацизмом».

Нагадаємо: пропаганда рф постійно безпідставно звинувачує українців у «нацизмі», використовуючи фейкові звинувачення для виправдання широкомасштабного вторгнення на територію суверенної України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!