ПолiтДумка

Subaru анонсував нове покоління Impreza: відома дата показу моделі

06 ноября
16:00 2022

Subaru анонсував нове покоління Impreza: відома дата показу моделі

Актуальна версія Subaru Impreza, представлена у кузовах седан та хетчбек, дебютувала ще у 2016 році. А за 3 роки було проведено її оновлення. Напередодні в Мережі з’явився тизер, за допомогою якого японський виробник анонсував швидку прем’єру наступного вже шостого покоління Subaru Impreza 2023 року. Очевидно, автомобіль планується представити під час автовиставки в Лос-Анджелесі, яка запланована на 17 листопада. Про це повідомляє nrj.com.ua

Subaru анонсував нове покоління Impreza: відома дата показу моделі

Потрібно сказати, що за опублікованим тизером сказати щось конкретне про зовнішність автомобіля дуже складно. Картинка настільки розмита, що ніяких подробиць нею встановити не вдається. Єдине, що можна сказати абсолютно точно — японець показаний в кузові хетчбек, а ось про седани поки нічого невідомо. Експерти вже встигли засумніватись у тому, що стандартна чотиридверна модель залишиться в строю після зміни генерації.

Очевидно, Impreza буде уніфікована з ще одним недавнім дебютантом ринку — кросовером Subaru Crosstrek. Якщо ці припущення правильні, то модель буде побудована на базі архітектури SGP, яка передбачає встановлення посиленої підвіски. Напевно обидві машини матимуть уніфіковану оптику та решітку радіатора.

Subaru анонсував нове покоління Impreza: відома дата показу моделі

Про інтер’єр автомобіля поки що нічого сказати. Очевидно, його оснастять найсучаснішою системою мультимедіа з вертикальним тачскрином, яким зараз виробник комплектує абсолютно всі «свіжі» моделі.

Габарити хетчбека змінитись не повинні, а ось силові характеристики виробник цілком може відкоригувати. Йому може дістатися гібридний агрегат, що базується на основі дволітрового оппозитного мотора. Звичайно, Subaru Impreza нової генерації отримає повнопривідну систему. Коли автомобіль з’явиться на світовому ринку, поки що сказати досить складно.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Романо: Барселона готова рассмотреть кандидатуру Щенсны

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!