ПолiтДумка

Subaru представила нову Impreza та 182-сильну комплектацію RS

19 ноября
02:19 2022

Японська марка Subaru презентувала нову Impreza 2024 модельного року та її спортивну версію RS.

Subaru Impreza 2024 року знаменує прихід шостого покоління компактної моделі бренду. Автомобіль дебютує на цьогорічному автосалоні в Лос-Анджелесі, що цілком доречно через прем’єру першого покоління на цьому заході в 1992 році. 

Комплектації 

Subaru Impreza 2024 року

Новинка випускатиметься в трьох комплектаціях: Base, Sport і RS.  

Base і Sport використовують 2,0-літровий оппозитний чотирициліндровий двигун, який виробляє 152 кінські сили (113 кіловат) і 197 Ньютон-метрів крутного моменту.  

RS отримав чотирициліндровий 2,5-літровий оппозитний двигун, який видає 182 к.с. (136 кВт) і 241 Нм. 

Subaru Impreza 2024 року

Усі комплектації оснащені CVT. Версії у комплектаціях Sport і RS мають імітований 8-швидкісний режим із попередньо встановленими передавальними числами та підкермовими перемикачами.  

Impreza продовжує поставлятися з повним приводом. У Subaru кажуть, що ця технологія має швидший час відгуку. Система також має крутний момент векторизації. 

Дизайн 

Subaru Impreza 2024 року

Impreza шостого покоління доступна виключно як п’ятидверний хетчбек, тоді як для п’ятого покоління поки доступний чотиридверний седан.  

Зовнішній стиль є еволюцією поточного вигляду. Решітка трохи більша, а фари мають гостру форму. Зміни ззаду більш помітні завдяки вилкоподібним заднім ліхтарям і відкритим вихлопним трубам. 

Subaru Impreza RS 2024 року

Всередині більш значні зміни. Нова Impreza доступна з 11,6-дюймовим портретно-орієнтованим екраном інформаційно-розважальної системи. Він підтримує бездротові версії Apple Carplay і Android Auto. Подібно до Outback і Legacy, менші комплектації оснащені подвійними 7,0-дюймовими дисплеями. 

Для більш захопливих вражень від водіння Impreza 2024 року отримала версію електронної кермової рейки з двома шестернями від WRX. У Subaru кажуть, що це призводить до кращої чутливості та більш прямого відчуття під час обертання керма. 

Subaru Impreza RS 2024 року

Impreza отримала покращену версію фірмової системи допомоги водієві EyeSight. Він має ширше поле огляду та може розпізнавати велосипедистів і пішоходів на перехрестях. Автомобілі з функцією виявлення сліпих зон із системою підтримки смуги руху та попередженням про перехресний рух позаду отримують автоматичну систему екстреного керування. 

Більше спорту 

Subaru Impreza RS 2024 року

RS — це спортивне нове доповнення до модельного ряду Impreza. Його назва походить від 2,5 RS 1998 року.  

Комплектація набуває більш агресивного вигляду завдяки темно-сірій окантовці на решітці радіатора, бічних порогах, кришках дзеркал і 18-дюймових колесах. 

Subaru Impreza RS 2024 року

Світлодіодні фари і протитуманні фари стандартні для цієї комплектації. Всередині сидіння з чорної тканини з червоними підкладками. Оздоблення являє собою суміш сірого бронзового кольору та імітованих елементів з вуглецевого волокна. 

Impreza 2024 року надійде в продаж у США цієї весни. Ціни будуть доступні ближче до запуску моделі. 

motorcar.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Глава компанії Google розвіяв один з найбільших страхів щодо штучного інтелекту

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!