ПолiтДумка

Трюдо зустрівся з Тихановською: говорили про лукашенка та війну в Україні

24 ноября
06:01 2022

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорив із лідеркою білоруської опозиції Світланою Тихановською російську агресію проти України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили в офісі прем’єр-міністра Канади після зустрічі Трюдо та Тихановської в Оттаві.

“Прем’єр-міністр та пані Тихановська засудили підтримку режимом лукашенка російської невиправданої агресії проти України”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що глава канадського уряду підтвердив підтримку Канадою “демократичних прагнень білоруського народу й закликав до припинення порушень режимом лукашенка прав людини та намагань примусити опозицію до мовчання”.

Читайте також: Євросоюз на рівні глав МЗС обговорить із Тихановською ризики втягування білорусі у війну

Глава уряду також відзначив мужню роботу Тихановської “щодо захисту прав та демократичних амбіцій її співгромадян”, — наголосили в офісі прем’єр-міністра.

Нагадаємо: цього тижня Канада оголосила про розширення санкцій проти керівництва білорусі за сприяння у порушенні росією суверенітету України.

Фото: twitter.com/JustinTrudeau


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Від Рамштайну Україна очікує позитивних сигналів щодо членства в НАТО — Корнієнко

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!