ПолiтДумка

як замаринувати оселедець, щоб він танув у роті

26 ноября
19:58 2022

Оселедець — це дуже смачна риба, яку готують і як самостійну страву, так і додають в популярні салати, наприклад, з нею можна приготувати салат «Оселедець під шубою». Однак, сьогодні ми хочемо поговорити саме про самостійну страву.

Найчастіше оселедець маринують у розсолі з цибулі та оцту, проте про нього можна забути, адже є маринад набагато смачніший. Щобільше, риба в такому розсолі просто тане в роті, пише портал «Смачно+».

Інгредієнти:

  • оселедець, 2 штуки;
  • вода, 1 літр;
  • сіль, 3 столові ложки;
  • цукор, 2 столові ложки;
  • суха гірчиця, 1 столова ложка;
  • лавровий лист, 5 штук;
  • чорний перець горошок, 10 шт.

Спосіб приготування:

  1. Закип’ятіть воду і всипте цукор, сіль, лавровий лист, чорний перець. Склад повинен прокипіти три хвилини.
  2. Остудіть і залийте заздалегідь очищений оселедець.
  3. Зверху посипте гірчицею. Зробіть вантаж і залиште на 2-3 години.
  4. Після цього рибу приберіть у холодильник на дві доби.

Источник: telegraf.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У Молдові викрили кремлівську спецоперацію з підкупу виборців через Telegram

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!