ПолiтДумка

Mercedes-Benz G-Class поставили на гусениці

06 декабря
10:29 2022

Рамний позашляховик Mercedes-Benz G-Class переобладнали під гусеничний хід, це зробила не компанія Mercedes-Benz, а незалежна швейцарська фірма Delta 4×4. Для встановлення чотирьох гусениць дорожній просвіт автомобіля довелося підвищити на 20 см – до 441 см, крім того, встановили ширші накладки арок та оригінальний передній бампер.

Машина тепер ідеально підходить для переміщення по горах у засніжений сезон. У звичайний час можна провести зворотні роботи і повернути замість гусениць колеса.

Вартість тюнінгу – позамежна: модифікація підвіски – 19 тисяч євро, закупівля та встановлення гусениць – 50 тисяч євро. Ще 20 тисяч євро – це багажник на даху, змінений бампер та додатковий комплект коліс. Окремі чималі кошти потрібні для легалізації такої конструкції на конкретному примірнику.

Перший зразок гусеничного Гелендвагена зробили на базі G500, у Німеччині стандартний позашляховик такої моделі коштує від 130 тисяч євро.

У портфоліо Delta 4×4 є й інші незвичайні роботи – наприклад, Suzuki Jimny з портальними мостами та підготовлений для екстремального бездоріжжя Rolls-Royce Cullinan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Бой Фьюри — Усик должен был стать революционным, но Боб Арум все испортил

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!