ПолiтДумка

Ілона Маска освистали на сцені під час концерту

12 декабря
20:10 2022

Технічний мільярдер Ілон Маск був зустрінутий сумішшю освистувань і вітань від аудиторії на комедійному шоу Дейва Чаппеля сьогодні ввечері.

Гуморист привіз TeslaГенеральний директор на сцені спеціального заходу Punchline Comedy Club у Chase Center у Сан-Франциско.

107143907-1667302703959-gettyimages-1438052951-5b2a3796_7c33302a-75fd-4299-b827-54c5f14c0449.webp (21 KB)

На відео, опублікованому в Twitter, можна почути, як натовп глузує з Маска, чия нещодавня покупка платформи соціальних мереж викликала критику через побоювання щодо масових звільнень і слабкішої модерації контенту.

«Пані та панове, зробіть трохи шуму заради найбагатшої людини в світі», — каже Шапелл аудиторії. Кілька членів аудиторії підбадьорювали, хоча також був гучний хор, який теж вигукував.

«Ви не очікували цього, правда?» Після освистування Маск каже Чаппелю.

Чаппел відповідає: «Схоже, деякі з тих людей, яких ви звільнили, є в аудиторії».

Далі у відео Шаппел каже: «Усі ці люди, які освистують, я просто вказую на очевидне — у них жахливі місця на стадіоні».

Схоже, обліковий запис власника відео, яке було опубліковано в Twitter, призупинено або він видалив його з повідомленням: «Цей твіт з облікового запису, якого більше не існує».

Twitter, який звільнив кількох співробітників із зв’язку, щоб скоротити приблизно половину своєї робочої сили, не був доступний для коментарів, коли зв’язався з CNBC.

Користувач Twitter Джеймс Ю, який сказав, що був на шоу Chappelle, написав у Twitter : «Багато 80% освистування на стадіоні. 18 тисяч людей».

«Дейв дав йому так багато шансів висловитися, але він просто засунув руки в кишені», — додав Ю.

«Мені насправді було погано за нього. Я ні в якому разі не фанат Ілона, радше центрист. Я хотів його потрясти: ради бога, скажи щось і вдай, що це твіт!!»

Маск відповів на освистування твітом, опублікованим у понеділок.

«Технічно це було 90% підбадьорень і 10% вигуків (за винятком тихих періодів), але, все одно, це багато вигуків, які для мене вперше в реальному житті (часто в Twitter). Це майже так, ніби я образив безглуздих лівих у Науці… але ні-е-е».

Деякі з твітів консервативного магната викликали гнів у демократів, ЛГБТК-активістів та інших.

Маск викликав критику за твіт у неділю, націлений на Ентоні Фаучі, головного медичного радника США, який залишив свій пост, який був обличчям відповіді Білого дому на Covid-19. Цей твіт підживив хвилю онлайн-зловживань і теорій змови, спрямованих проти ветерана-імунолога.

Маск, який колись передбачив, що пандемія Covid закінчиться в квітні 2020 року , неодноразово критикував стратегію використання карантину для зупинки поширення коронавірусу.

У недільному твіті Маск висміяв використання займенників для позначення статі людини. «Мої займенники: «Просувати/Фаучі», — твітнув мільярдер.

Кілька користувачів Twitter засудили трансфобні конотації твіту. Чаппел сам був об’єктом критики за трансфобні жарти у своєму стендапі Netflix «The Closer».


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Створено транзистор без напівпровідників, і ця технологія буде доступна всім

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!