ПолiтДумка

Шольц подякував Сінгапуру за солідарність з Україною

14 декабря
05:16 2022

Німеччина цінує позицію Сінгапуру щодо України та підтримку ним Києва.

Про це заявив канцлер ФРН Олаф Шольц під час спільної з сінгапурським колегою Лі Сян Лун церемонії «хрещення» двох підводних човнів, збудованих для Сінгапуру на верфях Кіля, передає Укрінформ.

«Німеччина дуже вдячна вам за чітку підтримку та солідарність Сінгапуру з Україною. Разом з нами та іншими партнерами ви засуджуєте російську загарбницьку війну та відкидаєте фальшиві російські наративи», — заявив Шольц.

Він назвав гуманітарну підтримку України Сінгапуром значною. Сінгапур також робить важливий внесок своїм рішенням щодо санкцій, сказав канцлер.

Читайте також: ФРН підтримуватиме відновлення України в довгостроковій перспективі — Шольц

«Агресивна війна росії проти України до болю ясно показала нам, що морська економіка є не лише основою наших глобальних торговельних ланцюгів і, таким чином, нашого процвітання. Це також має велике значення для нашої безпеки та оборони», — зауважив глава уряду ФРН.

Він зазначив, що безпека та стабільність в Індійсько-Тихоокеанському регіоні забезпечують збереження міжнародного порядку загалом. Вони є захистом від імперіалізму та розпалювання війни. «Війна росії проти України є фронтальним наступом на цей міжнародний порядок'», — підкреслив Шольц і додав, що Німеччина рада мати такого сильного партнера у захисті заснованого на правилах міжнародного порядку і що Сінгапур є важливим стратегічним партнером для політики безпеки Німеччини.

Читайте також: G7 координуватиме допомогу на відновлення України — Шольц

Політик також заявив, що пишається тим, що німецькі компанії, такі, як Thyssenkrupp Marine Systems, є лідерами в розробці підводних човнів, а також тим, що вона розширить своє виробництво в Німеччині, а також розпочне виробництво на заводі у Вісмарі з 2024 року.

Саме ця компанія збудувала човни для Сінгапуру, Загалом ця азійська країна отримає їх 4 одиниці.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Вчені пропонують друкувати скляні блоки на 3D-принтері й будувати з них будівлі у стилі LEGO

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!