ПолiтДумка

Лікарі назвали продукти, які викликають рак грудей у жінок

25 декабря
09:55 2022

Онкологи перерахували продукти, які можуть збільшити ймовірність розвитку раку грудей.

Фахівці пояснили, що одним з факторів збільшення ризику появи такого захворювання виступає ожиріння. У зв’язку з цим, вони рекомендують жінкам більш ретельно підходити до свого раціону.

Для того, що б знизити ризики, лікарі рекомендують виключити з меню ковбасні вироби, жирні і смажені страви.

«Це, у першу чергу, копчена ковбаса, оскільки під час копчення виділяється дим, який містить безліч шкідливих речовин. Через це лише 50 г сирокопченого сервелату за рівнем канцерогенності рівні викуреній пачці цигарок», — попередили онкологи.

Источник: ua-novosti.info


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Арсенал громит Спортинг в Лиссабоне

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!