ПолiтДумка

Україна розірвала міжурядову угоду з КНДР

30 декабря
19:37 2022

Рішенням Кабінету Міністрів припинено дію угоди між урядом України та Корейської Народно-Демократичної Республіки про створення комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник уряду у ВР Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Припинено дію угоди між урядом України та урядом Корейської Народно-Демократичної Республіки про створення міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва, вчиненої 08.06.1994 у м. Києві, у звʼязку з підтримкою з боку уряду КНДР російської збройної агресії проти України, визнанням «незалежності» тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України та розривом дипломатичних відносин з КНДР», — повідомив Мельничук.

Читайте також: Україна розриває дипвідносини з КНДР

Раніше Білий дім офіційно підтвердив, що Північна Корея здійснила поставки ракет для піхотних підрозділів російському пвк «вагнер» для ведення війни в Україні.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стала известна заявка сборной Испании на матчи лиги Наций

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!