ПолiтДумка

два способи, щоб його врятувати

07 января
11:10 2023

Випічка інколи підгорає навіть у досвідчених кухарів. Гіркуватих чорних плям важко позбутися. Але не варто викидати пиріг до смітника. Його ще можна врятувати. ТСН.ua розповідає, що робити, якщо підгорів пиріг.

Навіть якщо ви відволіклися і відійшли на 5 хвилин, а на випічці вже з’явилися чорні плями, які означають, що вона підгоріла, не варто засмучуватися. Адже ситуацію все ще можна врятувати. Існують два дієві способи, які допоможуть вам це зробити. Вони точно знадобляться в разі, коли гості вже на порозі, а пиріг підгорів.

Спосіб №1: візьміть гострий ніж

Однак він повинен бути дуже гострим. На кожній кухні можна знайти таке приладдя. Завдяки міцному та якісному ножу ви зможете запросто врятувати ті частини пирога, які підгоріли і почорніли. Потрібно лише акуратно та повільно зрізати чорну поверхню (вона зазвичай з’являється знизу пирога). А потім замаскувати зрізані частини кремом. І про ваш маленький секрет ніхто не здогадається.

Спосіб №2: допоможе тертка

Хоч цей спосіб виглядає дивно, але він досить дієвий і допоможе позбутися частин, які підгоріли і почорніли, дуже швидко. Вам потрібо взяти тертку з маленькими дирочками. Поки пиріг все ще гарячий, його потрібно почати відчищати. І ваша випічка буде врятована.

Якщо у вас підгоріла не нижня частина пирога, а бокова або одразу обидві бокові, краще після тертя за допомогою тертки додатково змастити їх кремом. Так ви зможете замаскувати проблему.

Источник: tsn.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

За блогера-втікача Олександра Волошина взялася поліція: «Може загрожувати міжнародним розшуком»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!