Як приготувати домашню нутеллу всього за 2 хвилини: рецепт без варіння
Нутелла – смачна горіхова паста, яку можна купити у магазині, однак все частіше господарки починають готувати цей солодкий десерт вдома, адже так виходить значно вигідніше і при цьому не менш смачніше. Раніше ми розповідали, як зробити нутеллу з додаванням горіхів та вершкового масла, а цього разу поділимося рецептом, з яким впорається кожен. Час його приготування — 2-5 хвилин.
Для приготування пасти за цим рецептом знадобиться мінімум компонентів, часу та зусиль. А найголовніше – із пропорцій, які вказані нижче, у вас має вийти близько 700 г нутелли.
Інгредієнти: 1 ст. молока, 1 ст. цукру, 150 мл соняшникової олії, 3 ст. л. какао, дрібка ваніліну.
Приготування: у високій ємкості об’ємом 1 л з’єднуємо молоко, цукор та ванілін. Збиваємо міксером чи ручним блендером близько 1 хв – до моменту, поки цукор повністю не розчиниться. Додаємо какао і знову все перемішуємо. Далі додаємо олію і збиваємо ще протягом 1 хв – до моменту, поки маса не стане густою. Все, можна їсти. Смачного!
Готову пасту можна використовувати у якості крему для тортів чи пирогів, намазувати на хліб чи просто їсти ложкою та насолоджуватись неповторним смаком.
Источник: apostrophe.ua