ПолiтДумка

Як приготувати домашню нутеллу всього за 2 хвилини: рецепт без варіння

15 января
10:56 2023

Нутелла – смачна горіхова паста, яку можна купити у магазині, однак все частіше господарки починають готувати цей солодкий десерт вдома, адже так виходить значно вигідніше і при цьому не менш смачніше. Раніше ми розповідали, як зробити нутеллу з додаванням горіхів та вершкового масла, а цього разу поділимося рецептом, з яким впорається кожен. Час його приготування — 2-5 хвилин.

Для приготування пасти за цим рецептом знадобиться мінімум компонентів, часу та зусиль. А найголовніше – із пропорцій, які вказані нижче, у вас має вийти близько 700 г нутелли.

Інгредієнти: 1 ст. молока, 1 ст. цукру, 150 мл соняшникової олії, 3 ст. л. какао, дрібка ваніліну.

Приготування: у високій ємкості об’ємом 1 л з’єднуємо молоко, цукор та ванілін. Збиваємо міксером чи ручним блендером близько 1 хв – до моменту, поки цукор повністю не розчиниться. Додаємо какао і знову все перемішуємо. Далі додаємо олію і збиваємо ще протягом 1 хв – до моменту, поки маса не стане густою. Все, можна їсти. Смачного!

Готову пасту можна використовувати у якості крему для тортів чи пирогів, намазувати на хліб чи просто їсти ложкою та насолоджуватись неповторним смаком.

Источник: apostrophe.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Глава МЗС Італії Таяні напередодні саміту G7 запевнив Сибігу в повній підтримці України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!