ПолiтДумка

Кулеба чекає на візит глави МЗС Ізраїлю для «відвертої розмови»

07 февраля
00:04 2023

Київ чекає на візит міністра закордонних справ Держави Ізраїль Елі Коена для відвертої розмови в безпечному середовищі щодо подальшого розвитку співробітництва.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Ми чекаємо на візит мого колеги – міністра закордонних справ Ізраїлю, – який на моє запрошення прибуде до Києва, і вже тут матимемо відверту розмову за зачиненими дверима, у безпечному середовищі щодо того, як далі розвиватиметься співробітництво між нашими країнами», — сказав глава української дипломатії.

Читайте також: Резніков підтвердив, що Ізраїль пообіцяв передати Україні технології оповіщення про ракети і дрони

Кулеба додав, що пропозиція України ізраїльським колегам дуже проста, і переговори тривають. Крім того, він відзначив, що для Ізраїлю немає жодних конкретних вимог, натомість є списки потрібної Україні зброї, які були заточені під кожну країну, виходячи з можливостей, наявності в неї того чи іншого виду озброєння, а також що ці списки були передані як Ізраїлю, так й іншим країнам.

«У нас рівноправні з Ізраїлем відносини, ми готові відкрити діалог з новим урядом Ізраїлю без передумов», — підкреслив міністр.

Читайте також: Нетаньягу заявив Макрону, що Ізраїль готовий надати Україні «військові речі» — ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, міністри закордонних справ України та Ізраїлю Дмитро Кулеба та Елі Коен під час першої розмови 19 січня обговорювали співпрацю в рамках міжнародних організацій та плани посилити допомогу Україні.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Російську пропагандистку Монтян позбавили права на зайняття адвокатською діяльністю в Україні

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!