ПолiтДумка

В Україну завезли першу партію палива зі США – скільки за літр

17 февраля
17:49 2023

Нещодавно в Україну надійшла перша партія палива зі США. Тепер на деяких українських АЗС можна заправити дизель зі США, про що повідомили у профільному виданні enkorr. Зазначимо, що раніше американське дизельне пальне ніколи не продавалося в Україні.

Паливо у США закуповує українська фірма “Укрпалетсистем”, яка є власником АЗС під брендом UPG. Зі США американське дизельне пальне доставляють у порт Гамбурга, а вже звідти за допомогою вантажівок переправляють спочатку до Польщі, а потім і в Україну. На цей час на заправках UPG можна знайти американський дизель.

Водночас у самій мережі не уточнюють, скільки саме дизельного пального поставили в Україну та на яких АЗС його можна купити. Єдина доступна інформація, що танкер привіз до порту Гамбурга близько 100 тисяч тонн дизельного пального зі США. Вигідне ціноутворення сприятиме тому, що найближчим часом в Україну продовжать завозити дизель із США.

nnews.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Заря побеждает Ворсклу и почти догоняет Шахтер: смотреть обзор матча УПЛ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!