ПолiтДумка

Зять Шойгу підтримав заклик Дудя проти війни

25 февраля
18:39 2023

Російський фітнес-блогер Олексій Столяров, який одружений із дочкою міністра оборони Сергія Шойгу, приєднався в інтернеті до засудження російської агресії в Україні. Він поставив позначку «подобається» повідомленню російського журналіста Юрія Дудя у Telegram до річниці повномасштабного вторгнення РФ.
Дудь опублікував фото будинку одного з героїв свого фільму про Камчатку, прихильника президента РФ Володимира Путіна, який жив у аварійній комуналці й помер, не дочекавшись нормальних умов життя.

«Ця будівля (як і сама Камчатка) – нагадування: нам би свій дім привести до ладу, а не лізти в чужий із гранатометом наперевагу і вчити його мешканців життя. Українському народу й усім людям із Росії, Білорусі та інших країн, які виступають проти цієї війни, – підтримка і якнайшвидшої перемоги над злом», – написав журналіст.

На лайк Столярова посту про «безглузду війну» звернув увагу Telegram-канал Moscow calling. Він нагадав, що зять міністра оборони більшу частину життя проводить за кордоном, «зокрема в Дубаї (ОАЕ), країні, де розташовано одну з найсильніших резидентур ЦРУ на Близькому Сході й у світі взагалі».

Источник: gordonua.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стали відомі подробиці про камеру смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!