ПолiтДумка

одностатева пара подала в «Дії» заявку на шлюб

28 февраля
21:31 2023

Одностатева пара хлопців подала заявку на шлюб у застосунку «Дія».

Про це розповів один із закоханих Віталій Царюк у Facebook.

ЛГБТ-пара Віталій Царюк та Віктор Назаренко розуміють, що їм прийде відмова через заборону одностатевих шлюбів в Україні, але кажуть, що «хотілося трохи відчути себе рівноцінною людиною».

«Ми з Віктором подали заявку на одностатевий шлюб в Україні. Від сьогодні українці можуть подати заявку на шлюб на сайті «Дія». Система не перевіряє стать заявників. Нашим стосункам вже 7 років. За цей час ми пережили стільки різного досвіду, що Netflix вистачить сезонів на 8. Але для держави ми й надалі один одному ніхто», – зазначив він.

Царюк пояснив, які труднощі виникають в одностатевих пар в Україні.

«Я все ще не можу бути вписаний в «сімейну» страховку партнера. У разі моєї смерті, Віктору треба буде сплатити податок 5% від вартості мого майна, яке йому перейде за заповітом, який треба укласти за гроші, чого не сплачують люди в зареєстрованому шлюбі.

Спільне набуте майно за ці 7 років все ще не належать нам обом. А це — купа техніки, велосипеди і одна недобудований будинок. Результати медичного обстеження є таємницею і повідомляються лише нареченим, каже Сімейний кодекс, що теж стане в нагоді, коли я буду старим і недієздатним», – каже Віталій.

Источник: tsn.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Динамо в Лиге Европы — одна из наименее острых команд турнира

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!