ПолiтДумка

Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до України

04 марта
11:10 2023

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до України – вже вдруге після повномасштабного вторгнення росії рік тому.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Я надзвичайно рада бути в Україні – вдруге для мене від початку війни. Протягом цього року ми усі побачили безпрецедентну хоробрість та опір дуже мужніх людей», – повідомила фон дер Ляєн під час короткого спілкування з журналістами.

Вона зазначила, що вже провела зустрічі зі спікером Верховної Ради України Русланом Стефанчуком та генеральним прокурором Андрієм Костіним.

Запланована зустріч президента Єврокомісії з главою Української держави Володимиром Зеленським.

Читайте також: ЄС буде з Україною, скільки необхідно: Урсула фон дер Ляєн у річницю російського вторгнення

Також Фон дер Ляєн виступить на так званому «Юридичному Рамштайні».

Як повідомлялося, у Львові проходить міжнародна конференція United for Justice — «Об’єднані заради справедливості», яку ще називають «Юридичним Рамштайном», за участю вищого політичного керівництва країни.

До міжнародної коаліції зі створення майбутнього спеціального трибуналу для засудження росії за злочин агресії проти України вже приєдналися 29 держав.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

СБУ затримала чоловіка, який слідкував за колонами ЗСУ і передавав дані інтернет-кураторам з рф

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!