ПолiтДумка

Кабміну пропонують встановити мораторій на підвищення комунальних тарифів

15 марта
04:36 2023

У Верховній Раді зареєстрували проєкт Постанови про звернення до Кабінету Міністрів щодо встановлення мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт парламенту.

Документом пропонується звернутись до уряду з пропозицією щодо встановлення мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги, а також вжити дієві заходи реагування щодо запобігання збільшення та накопичення боргів населення за відповідні послуги перед державою.

Читайте також: НКРЕКП планує переглянути тарифи на водопостачання та водовідведення

«Прийняття запропонованого проєкту акта сприятиме підвищенню рівня соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України, і сприятиме зниженню гостроти соціальної напруги у суспільстві», — переконані автори ініціативи.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України після закінчення опалювального сезону планує підвищити тарифи на електроенергію.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Біткоїн-резерви компанії BlackRock подолали позначку в 403 000 BTC

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!