ПолiтДумка

На Львівщині жінка вкрала майже 800 тисяч гривень

27 марта
04:13 2023

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури раніше судимій 57-річній жінці повідомлено про підозру у незакінченому замаху на крадіжку в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

За даними слідства, у березні в одному із сіл Львівського району підозрювана проникла на територію житлового будинку бажаючи таємно викрасти чуже майно.

Жінка відчинила металеву хвіртку, зайшла на подвір’я, де через незачинені вхідні двері проникла у будинок.

Обшукуючи будинок, фігурантка в одній із кімнат знайшла дерев’яну тумбу, де у верхній шухляді лежали грошові кошти, а саме майже 19 тис доларів США та близько 6 тис євро. Вона взяла їх та намагалась непомітно вийти, однак була виявлена власниками помешкання, які знаходились в сусідній кімнаті і почули незвичний шум, вийшли з кімнати і побачили підозрювану з викраденими грошима, затримали її і викликали поліцію.

Судом підтримано позицію прокурора щодо підозрюваної та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2 Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Источник: 4studio.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Кулеба закликав партнерів проявляти силу, а не страх перед Путіним

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!