ПолiтДумка

В рф з почестями поховали «вагнерівця», який вбив п’ятирічну дитину

31 марта
11:26 2023

У росії вкотре поховали з військовими почестями колишнього в’язня – «вагнерівця», уродженця міста Ясного Оренбурзької області володимира шестакова.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу Мобилизация.

У некролозі про володимира шестакова написано, що його «мужність і відвагу в ім’я мирної майбутньої вітчизни назавжди збережемо в пам’яті». У пам’яті не залишиться лише те, за що шестакова було засуджено у 2018 році. Він отримав 18 років за вбивство п’ятирічного сина своєї подруги.

У протоколі судової колегії у кримінальних справах верховного суду рф йдеться, що шестаков на попередньому слідстві докладно розповідав, як п’яним бив дитину. Хлопчик почав стрибати на дивані, п’яний шестаков зробив йому зауваження. Дитина не послухалася, тоді чоловік почав її бити, а потім кинув на підлогу в коридорі. Мати хлопчика спробувала захистити дитину, але шестаков вдарив її. Швидку допомогу дитині викликали лише під ранок, коли дитина стала хрипіти. Врятувати хлопця лікарі не змогли.

На апеляції шестакова захищали свідки, які казали, що підсудний «міг ударити дитину по сідницях лише з виховною метою». Просто того дня він, мовляв, не розрахував сили. Сам шестаков наполягав на тому, що вбивати дитину не хотів.

Источник: sprotyv.info


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Міністри оборони США й Британії обговорили підтримку України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!