ПолiтДумка

Кількість жертв торнадо у США зросло до 26

02 апреля
15:53 2023

Щонайменше 26 людей загинуло внаслідок потужних штормів та торнадо, які зрівняли з землею цілі населені пункти на півдні та середньому заході США у п’ятницю та суботу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

Як зазначається, торнадо вирували щонайменше у восьми штатах, зруйнували будинки та підприємства, поламали дерева та спустошили цілі квартали по всій території країни.

Серед загиблих — щонайменше дев’ять осіб в одному з округів Теннессі, четверо — у маленькому містечку Вінн, штат Арканзас, троє — в Саллівані, штат Індіана, і ще четверо — в Іллінойсі.

Інші летальні випадки внаслідок негоди, що вирувала в ніч проти суботи, були зафіксовані в Алабамі та Міссісіпі, про ще одну смерть повідомили у штаті Арканзас.

Раніше повідомлялося про 22-х жертв торнадо у США.

Читайте також: Байден оголосив надзвичайний стан у штаті Міссісіпі через негоду

Зокрема, четверо людей загинули під завалами будівель у штаті Іллінойс. У театрі «Аполлон» міста Бельвідер перебувало понад 200 осіб, коли там обвалився дах, унаслідок чого десятки людей зазнали поранень, одна особа загинула.

Фото ілюстративне


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Польша урегулирует вопрос с мужчинами-украинцами

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!