ПолiтДумка

Продажі нових автомобілів в Україні виросли у 8 разів

05 апреля
18:50 2023

У березні українці придбали та зареєстрували 4511 нових легкових автомобілів, що у 8 разів більше ніж торік, повідомляє Укравтопром.

Втім, це сталося через надзвичайно низьку базу порівняння. У березні 2022 року, на початку повномасштабного російського вторгнення, продажі автомобілів в Україні фактично припинилися. Проте, відносно лютого 2023 року споживча активність на авторинку зросла на 21%.

Найбільшу кількість покупців в минулому місяці привернула до себе японська марка Toyota, березневий показник якої – 648 реєстрацій. Другою за кількістю отриманих номерів (438 шт.) була Renault. Volkswagen закінчив місяць з показником 432 проданих авто, що дозволило йому посісти третю сходинку рейтингу. На четвертому місці BMW з результатом 355 одиниць. Замикає ТОП-5 березня Skoda – 346 автомобілів.

Бестселером першого місяця весни на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, який обрали 414 покупців. Всього ж за I квартал 2023 року в Україні було зареєстровано 11,2 тисячі нових легкових автомобілів – майже стільки ж, що й торік.

avtomir.ua

Сообщение Продажі нових автомобілів в Україні виросли у 8 разів появились сначала на Новини Ю.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Представилася працівником банку: шахрайка вкрала у жінки понад 30 тисяч гривень

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!