ПолiтДумка

Кількість людей, що стали мільйонерами завдяки біткоїну, за рік збільшилася у 2 рази

16 апреля
12:01 2023

У II кварталі курс біткоїна продовжив своє зростання, збільшившись з початку року більш ніж на 80%. 11 квітня актив уперше за 10 місяців подолав позначку $ 30 000. Це призвело до підвищення кількості біткоїн-мільйонерів.

Тільки за першу половину поточного місяця з’явилося понад 50 000 нових користувачів, які володіють BTC на суму понад 1 млн доларів, повідомляє видання Finbold. Так, на 14 квітня показник дорівнює 80 659, що на 187% більше, ніж 5 січня.

Згідно з даними аналітичного порталу BitInfoCharts, на балансі 74 912 адрес розміщені біткоїни вартістю понад 1 млн доларів, ще 5747 адрес містять активи на суму понад 10 млн.

Незважаючи на банківську кризу, що почалася в березні, і регуляторну невизначеність навколо криптобіржі Binance, біткоїн продовжив зростати, досягнувши 14 квітня позначки в $ 31 000. Вчора курс скорегувався до $ 30 211, за добу знизившись на 0,57%, однак при цьому тижневе зростання становило 7,6%.

Водночас аналітики Bernstein зазначають, що інвестори виявляють до біткоїна менше інтересу, ніж до золота, незважаючи на набагато вищу прибутковість криптовалюти.

Гендиректор інвесткомпанії Galaxy Digital Майк Новограц вважає, що після закінчення циклу підвищення відсоткових ставок центробанком США біткоїн може зрости до $ 40 000. Наприкінці березня він також назвав BTC і ETH найкращими вкладеннями для роздрібних інвесторів.

Источник: noworries.news


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

у мережу злили фото нового MacBook Pro з процесором M4

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!