ПолiтДумка

Стефанчук прибув до Праги для участі у Конференції спікерів парламентів ЄС

23 апреля
21:24 2023

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук прибув до Праги для участі у Конференції спікерів парламентів Європейського Сюзу.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

“Прага. Цими днями — з робочим візитом у Чеській Республіці. Попереду — участь у Конференції спікерів парламентів ЄС. Матиму ряд двосторонніх зустрічей із очільниками парламентів, у фокусі уваги яких — Україна, протидія російській агресії, наш шлях до повноправного членства в ЄС та наше євроатлантичне майбутнє!”, — написав він.

Читайте також: Руслан Стефанчук, Голова Верховної Ради

Стефанчук вже зустрівся із головою Сенату Парламенту Чеської Республіки Мілошем Вистрчілом. Голова ВРУ, подякував Чехії за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук візьме участь у саміті голів парламентів країн-членів Європейського Союзу та країн-кандидатів на членство в ЄС, який відбудеться в Празі (Чехія).

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

РБ Лейпциг первый в Бундеслиге после победы над Хайденхаймом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!