ПолiтДумка

Apple буде стежити за психічним і фізичним здоров’ям користувачів

24 апреля
13:02 2023

Стверджується, що технологічний гігант Apple стежитиме за психічним і фізичним здоров’ям користувачів iOS. Зазначається, що компанія буде робити це через додаток із кодовою назвою Jurassic. Подробиці висунутої претензії – у наших новинах.

Виявилося, що Apple працює над новим додатком

Згідно зі звітом The Wall Street Journal, виробник iPhone планує представити нову програму з оновленням iOS 17. Програма під кодовою назвою Jurassic називається програмою для реєстрації.

Користувачі зможуть щодня регулярно додавати в додаток свою діяльність, думки та поведінку. Згідно з журналом, Apple вважає, що ведення журналу може покращити психічне та фізичне здоров’я людей.

Нібито технологічний гігант Apple анонсує відповідний додаток під час Всесвітньої конференції розробників (WDC). Додаток, презентація якого очікується наступного осіннього сезону, може вийти з оновленням iOS 17. На ринку є багато програм, зокрема Headspace, Calm, 5 Minute Journal, але попередньо встановлена ​​програма на iPhone може стати кроком попереду на ринку оздоровлення.

Источник: portaltele.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Заря — Ворскла: смотреть онлайн-трансляцию матча УПЛ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!