рецепт приголомшливих гарячих бутербродів з грибами
Гарячі бутерброди — це ідеальна закуска на всі випадки життя. Така закуска чудово підійде на сніданок, стане чудовим доповненням до вечері та виручать господарів у разі несподіваного приходу гостей.
Сьогодні пропонуємо приготувати такі бутерброди з грибами та ковбасою. За рецептами «Бабусиних рецептів» вони готуються дуже швидко, виходять смачними та ситними.
Як приготувати гарячі бутерброди з грибами
Інгредієнти:
- гриби – 200 г;
- сіль — ⅓ ч. л.;
- ковбаса – 150 г;
- батон — 1,5 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйце куряче — 1 шт.;
- сир твердий – 50 г;
- картопля – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Гриби потрібно очистити, порізати та посмажити на сковороді з олією до повного випаровування рідини.
- Ковбасу та цибулю потрібно нарізати на маленькі кубики, сир і очищену картоплю подрібнити на дрібній тертці.
- З’єднайте в одній тарі гриби, ковбасу, цибулю, сир і картоплю з яйцем, перемішайте.
- Нарізати батон на невеликі скибочки, посолити та викласти по столовій ложці на скибочку.
- Викласти бутерброди начинкою до гарячої сковороди та посмажити кілька хвилин на середньому вогні до рум’яного стану.
Источник: telegraf.com.ua