ПолiтДумка

Данілов: Незалежна і вільна Україна — це історичний вирок для росії

01 мая
18:25 2023

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ненависть до всього українського лежить в основі людожерської ідеології “руського миру”.

Таку думку він висловив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Чому українці вважають, що росія має зникнути в її сучасному вигляді та в сучасних кордонах. Тому що там, де доля України перетинається з росією, — це завжди історія мільйонів жертв, убивств і страждань. Все, чого торкається росія, перетворюється на смерть, гниль і бруд”, — переконаний Данілов.

Продовжуючи тему, він додав, що “протягом століть російське утворення реалізовувало продуману і цілеспрямовану політику нищення України — мови, культури, історії”.

“Ненависть до всього українського лежить в основі людожерської ідеології «руського миру», «остаточне вирішення» українського питання — це не що інше, як національна ідея росії. Незалежна і вільна Україна — це історичний вирок для росії як країни, держави, імперії, яка не змогла повноцінно стати ні першим, ні другим, ні третім”, — зазначив Данілов.

Читайте також: Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними – Данілов

За його словами, росія — це “територія всеосяжного рабства і насильства як норми, домінування покірного людського стада без почуття гідності та самоповаги; утворення, яке всім своїм існуванням довело, що може жити тільки знаходячись по коліна у своїй або чужій крові; те, що не реформується і не лікується; рабство як норма, свобода як відхилення; «еліта» в ролі дворових холопів у Господаря, без позиції, принципів і гордості; керманичі з психічними розладами — комплексами неповноцінності, манії величі та переслідування; поневолені країни і народи Кавказу, Сибіру, Уралу, Півдня, Далекого Сходу; знищені мови і культури колонізованих народів. Стерта з пам’яті історія про спротив колонізації та зросійщенню; колективна відповідальність і вина за злочини путінізму проти України”.

“Так виглядає справжнє обличчя російського нацизму!”, — вважає секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликав світ припинити постійно саджати Україну за стіл переговорів, натомість — дати достатньо зброї.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Найбільша угода компанії. Uber замахнувся на купівлю американського сайту бронювання подорожей за $20 млрд

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!